Haberler
Puanı : 20544.80
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Bayram Ali Öztürk cinayeti hakkında şok iddia.

    smailağa'da menfur bir `cinayet` sonucu şehit olan Bayram Ali Öztürk Hoca, şehadetinin 8. yılında anılırken şok bir iddia ortaya atıldı.Hocanın en yakınındaki kişi olan İrfan Can hoca, cinayeti planlayanların hala bulunmamış olmasında malum yapının etkili oluğunu söyledi. Fatih'teki İsmail Ağa Cami'nde sabah namazından sonra cami cemaatine vaaz verdiği sırada kalbinden bıçaklanarak şehit edilen Bayram Ali Öztürk Hoca şehadetinin 8. yıldönümünde dualarla anıldı. İlk tören Öztürk Hoca'nın Edirnekapı Şehitliği'ndeki kabri başında düzenlendi. "CİNAYET ÖRTBAS EDİLDİ" Ali Bayram Öztürk Hoca'nın yakın arkadaşı olan İrfan Can Hoca, olayın üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen, soruşturmanın davaya bile dönüşmemiş olmasının arkasında son zamanda ülkede bazı olayları yönlendirmeye çalışan ve son zamanda isminden çokça bahsedilen malum yapının etkili olduğunu söyledi. Hocanın cinayetinin profesyonelce planlanmış bir saldırı olduğunu ifade eden Can Hoca, 'Söz konusu yapının cinayetin kendilerine uzanacağı endişesi ile cinayeti örtbas etmiş olacağına inanıyorum'' dedi.

    07.09.2014 00:47
  • Ege Denizi'nde deprem!

    `Ege` Denizi'nde, Gökçeada açıklarında 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 4,7 büyüklüğündeki deprem, saat 20.43'te kaydedildi.

    06.09.2014 21:07
  • Bağdadi'nin Cesedinin Fotoğrafı Yayınlandı

    Telafer kentine düzenlenen saldırıda öldürüldüğü iddia edilen IŞİD lideri Bağdadi'nin fotoğrafını yayınladılar. IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadinin Irak'ın Telafer kentine düzenlenen Işid saldırısında öldürüldüğü belirtiliyor. İDDİALAR HENÜZ DOĞRULANMADI Irak kaynaklarının gerek sosyal medyada gerekse de `internet` sitelerinde Bağdadinin öldürüldükten sonraki fotograflari olduklarını iddia ettikleri fotoğrafları yayınlanırken özellikle haberin NATO toplantılarının olduğu gün verilmesi ve hala bağımsız kaynaklarca doğrulanmadığı ifade ediliyor. YERİNE EBU MUSLİM Mİ GETİRİLDİ Bağdadi'nin iki hafta önce de öldürüldüğü dile getirilmiş yerine de Ebu Muslim'in getirildiği ifade edilmiş bu haberde bağımsız kaynaklar tarafindan doğrulanmamıstı. IŞİD, TRAFİK POLİS TEŞKİLATI KURDU Bu arada IŞİD `terör` örgütü, kendine ait `trafik` polisi teşkilatı kurdu. Dubaili muhabir Cenan `Musa` Twiter sayfasında `trafik` cezası faturasını paylaştı. Elle yazılmış olan belgenin Suriye'de 2013 yılında ele geçirilen Rakka kentinde düzenlenmiş olduğu görülüyor. İlk satırında matbu olarak "Irak ve Şam İslam Devleti (Suriye)" yazılı olduğu görülen belgede, düzenleyen kuruluş sütununda "İslam Polisi, `Trafik` Dairesi" yazılı. Belge, cezanın sürücünün karşı yöne girdiği için kesilmiş olduğunu gösteriyor. Habervaktim

    06.09.2014 19:54
  • IŞİD lideri için şok iddia: Arap değil Yahudi!

    İran basını, IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi’nin `Arap` değil Yahudi olduğunu iddia ederken Edward Snowden tarafından sızdırılan vesikaları kaynak gösterdi... ismini vahşi katliamlarla dünya’ya duyuran IŞİD hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İran basını, IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi’nin `Arap` değil Yahudi olduğunu ve asıl adının Shimon Eilot olduğunu iddia etti. Edward Snowden tarafından sızdırılan vesikaların kaynak gösterildiği haberlerde El Bağdadi’nin Amerikan, İngiliz ve İsrail gizli servisleriyle teşrik-i mesai halinde olduğu iddia ediliyor. KİBAR, UTANGAÇ VE İYİ `FUTBOL` OYNAR İbrahim Awad Ibrahim al-Badri ismiyle dünyaya gelen Ebubekir Bağdadi’yi önceden tanıyanlar, 2004’e kadar Tobçi’de küçük bir camiye bitişik bir odada yaşayan Bağdadi’yi kibar, utangaç ve oldukça kabiliyetli bir `futbol` oyuncusu olarak tanımlıyorlar.GERÇEK BAĞDADİ ÖLDÜ YERİNE YAHUDİ BİR AJAN GEÇTİ! Gözlük kullanan ve Amerikalılara karşı hiçbir hiddet emaresi göstermeyen Bağdadi’nin öldüğünü ve Amerikan gizli servisi tarafından yerine Yahudi bir ajan yerleştirildiğini ileri süren İran basını, yeni Bağdadi’nin ise halka açık alanda barbar toplu infazlar gerçekleştiren bir terörist olarak ortaya çıktığına dikkat çekiyor. SURİYE'DE Şİİ IRAK'TA SÜNNİ! İran basınında Mezhep çatışmasını körükleyen hamleleriyle öne çıkan Bağdadi’nin liderliğini üstlendiği IŞİD, Suriye’de Esad ile birlikte Sünni gruplara karşı harp ederken, Irak’ta ele geçirdiği bölgelerde Şii’lere yönelik zalim tavırlarıyla IŞİD’i Irak’taki Şii otoritelerin baskıları neticesinde doğan bir yapılanma olarak sunmaya çalışıyor da deniliyor. İnternethaber

    05.09.2014 23:19
  • İşte damat kuzenini düğünde öldüren kişi

    Trabzon’un Of ilçesinde dün akşam bir `düğün` salonunda evlenen kuzeni Serkan İhtiyar'ı 4 sene önce `trafik` kazasında ağabeyinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla öldüren şahsın kimliği belirlendi. Trabzon’un Of ilçesinde dün akşam bir `düğün` salonunda evlenen kuzeni Serkan İhtiyar'ı 4 sene önce `trafik` kazasında ağabeyinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla öldüren şahsın kimliği belirlendi. Edinilen bilgiye göre, Of ilçesinde dün akşam bir `düğün` salonunda kıyılan nikahla Serkan İhtiyar (26) ve Fatmanur Marangoz hayatlarını birleştirdi. Damat İhtiyar, arkadaşlarıyla düğünün sonlarında horon oynadığı esnada arkasından yaklaşan amcasının oğlu Raşit İhtiyar (18) tarafından silahla vuruldu. Silahtan çıkan kurşunlarla damat Serkan İhtiyar ağır şekilde yaralanırken, seken kurşunlardan 3 kişi de hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen `sağlık` ekipleri tarafından Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Serkan İhtiyar, burada yapılan müdahalenin ardından KTÜ `Tıp` Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen damat Serkan İhtiyar en mutlu gününde hayatını kaybetti. Cinayeti işleyen Raşit İhtiyar, olay sonrası kaçarken, yakalanması için çalışma başlatıldı. Öte yandan cinayeti gerçekleştiren Raşit İhtiyar'ın damat Serkan İhtiyar'ı en mutlu gününde öldüreceğini daha önce söylediği, ağabeyi Özkan İhtiyar'ın Serkan İhtiyar'ın kullandığı aracın çarpması sonucu 4 yıl önce hayatını kaybetmesi nedeniyle husumet beslediği öğrenildi.

    04.09.2014 16:46
  • Hemserimiz Mehmet Musa Yeni Görevinde Basarilar dileriz.

    Mehmet MUŞ İstanbul Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi Adres : Yeni Hizmet Binası 5. Kat 2 Nolu Banko Oda: 5035 Telefon : +90 (312) 420 56 10 +90 (312) 420 56 11 Faks : +90 (312) 420 21 13 E-Posta : mehmet.mus@tbmm.gov.t Özgeçmiş Dr. Mehmet `Muş,` 1 Mayıs 1982'de `Trabzon` Sürmene'de doğdu. Babasının adı İsmail, annesinin adı Mekiye'dir. İktisatçı, Mali Müşavir; Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme ve `Ekonomi` Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Washington State University School of Economic Sciences'de `Ekonomi` alanında yüksek lisans yaptı. Özel sektörde bütçe planlama ve raporlama uzmanı olarak çalıştı. Marmara Üniversitesi İktisat Tarihi Anabilim Dalında `Ekonomi` Doktorasını tamamladı. Çok iyi düzeyde İngilizce bilen `Muş,` evlidir. Başbakan Yardımcılığına getirilen Numan Kurtulmuş da AK Parti `Ekonomi` İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'a devretti. Kurtulmuş, AK Parti Genel Merkezindeki devir teslim töreninde Muş'un kuracağı güzel bir ekiple, Türkiye ekonomisinin geleceğiyle ilgili projeleri hazırlayacağını söyledi. Mehmet `Muş` da "Türkiye'nin 2023 hedeflerini mutlaka yakalayacağını, bu kutlu yürüyüşte hiçbir sıkıntıya, açığa düşmeden hedefine ulaşacağını" söyledi.

    31.08.2014 18:57
  • Ahmet Davutoğlu kimdir

    26 Şubat 1959’da Konya’da doğdu. Ortaöğrenimini İstanbul `Erkek` Lisesinde tamamladı. 1983–84 `eğitim` öğretim yılında Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi `Siyaset` Bilimi ve `Ekonomi` bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, `Siyaset` Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. SİYASET BİLİMİ BÖLÜM KURUCUSU 1990 yılında, Malezya International Islamic University’de yardımcı doçent unvanı ile çalışmaya başladı. Üniversitenin `Siyaset` Bilimi bölümünü kurdu ve 1993 yılına kadar bu bölümün başkanlığını yürüttü. 1993 yılında Doçentlik unvanını aldı. 1995–1999 yılları arasında Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 1998–2002 yıllarında, Silahlı Kuvvetler Akademisi ve Harp Akademilerinde misafir öğretim üyesi olarak ders verdi. BAŞBAKAN BAŞMÜŞAVİRLİĞİ 3 Kasım 2002 yılında yapılan genel seçimlerin ardından 58. Cumhuriyet Hükümeti döneminde, Başbakan Başmüşavirliği ve Büyükelçilik görevine atanan Davutoğlu, 59. ve 60. Cumhuriyet Hükümetleri döneminde de bu görevlerini sürdürdü. 1999–2004 yılları arasında Profesör unvanı ile Beykent Üniversitesinde, üniversite yönetim kurulu üyeliği, senato üyeliği ve uluslararası İlişkiler bölümü başkanlığının yanısıra, Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde de misafir öğretim üyeliği yaptı. Davutoğlu'nun dış `politika` konusunda Türkçe ve İngilizce kaleme aldığı çok sayıda eseri bulunmaktadır. Ayrıca eserleri Japonca, Portekizce, Rusça, Arapça, Farsça ve Arnavutça başta `olmak` üzere çeşitli dillere tercüme edilmiştir. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI 1 Mayıs 2009 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin 60. Dışişleri Bakanı olarak atandı. 61. Hükümette aynı görevi yeniden üstlendi. 62. HÜKÜMETİN BAŞBAKANI Ahmet Davutoğlu, 21 Ağustos 2014 tarihinde AK Parti'nin yeni genel başkan ve 62. Hükümetin Başbakan'ı olarak seçildi. 5 DİL BİLİYOR Evli ve dört çocuk babası olan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Türkçe, İngilizce, Almanca, Arapça ve Malayca (Malezya, Brunei ve Singapur'un resmî dilidir.) biliyor.

    29.08.2014 13:28
  • Tural Ailesi, Sırbistan’da kaza yaptı.

    ATİLLERİNİ memleketleri Nevşehir’de geçirdikten sonra Almanya’ya dönüş yolculuğuna çıkan Tural Ailesi, Sırbistan’da `kaza` yaptı. Önceki `gece` saat 01:30’da meydana gelen kazada otomobili kullanan Hüseyin Tural (37), yaşamını yitirdi. Birlikte `yolculuk` yaptığı eşi ve iki çocuğu kazadan yara almadan kurtuldu. BARİYERLERE ÇARPTI BULGARİSTAN üzerinden kardeşi ve akrabaları ile birlikte konvoy halinde `yolculuk` yapan `aile,` kazayı Prosek ile Niş kentleri arasında yaptı. Bariyerlere çarpan Audi A6 `marka` `otomobil` devrilirken, `polis` kazaya muhtemelen uykusuzluğun sebep olduğunu belirtti. Hüseyin Tural’ın konvoyun önünde bulunduğu ifade edilirken, eşi ve çocuklarının akrabaları tarafından araçtan çıkarıldıkları aktarıldı. KARDEŞİ ŞOKTA DÜN resmi işlemler tamamlanırken, Tural’ın cenazesinin memleketine götürülüp defnedileceği açıklandı. Tural ile birlikte `yolculuk` yapan kardeşi, olay sonrası büyük üzüntü yaşarken, birlikte `yolculuk` yaptığı yakınları, “Kısa süre önce ayrıldığımız memlekete cenaze götürmenin derin acısını yaşıyoruz” diye konuştu.

    26.08.2014 11:10
  • 11 İsrail ajanı idam edildi

    Filistin'deki İslami Direniş Hareketi Hamas'ın, İsrail'e ajanlık yaptığı belirlenen 11 kişiyi `idam` ettiği duyuruldu. `Filistin` el-Ray `haber` ajansının haberine göre, İslami Direniş Hareketi Hamas, İsrail'e ajanlık yapan 11 kişiyi `idam` etti. Haberde, bugün sabah saatlerinde İsrail ile iletişim halinde olup ajanlık yapan 11 ismin tespit edildiğini ve `idam` edildiğini belirtti. 11 kişinin `Gazze` Şeridi'nin batısından olduğunu ve İsrail'e bilgi sızdırdığı belirtildi. Emniyet yetkilileri, 11 kişinin silahla vurularak `idam` edildiği ifade edildi.

    22.08.2014 14:09
  • Yaylaladan Kaza haberi 2 ölü

    Köprübasi Çifteköprü İlkokulu müdürlerinden Mürsel Kaya Hocanın abileri Hasan ve Şevket Kaya Files Yaylası Haros Vadisi Mevkiinde arabalarının uçuruma yuvarlanması sonrası vefat etti.Aynı araçta bulunan Mürsel Hocanın eşi `Emine` Kaya ağır yaralı olarak `Bayburt` Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır.

    20.08.2014 22:37
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.