Haberler
Puanı : 20544.80
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Yeni Başkan Ahmet Tekke Görevi Devraldı

    `Adalet` Kalkınma Partisi'nden Köprübaşı Belediye Başkanlığı'na seçilen Ahmet Tekke Belediye Başkanı Ali Rıza Hacıefendioğlu'ndan görevi devraldı. 30 Martta yapılan yerel seçimlerin ardından `Adalet` ve Kalkınma Partisinden Belediye Başkanı seçilen Ahmet Tekke, Köprübaşı İlçe Başkanı Hüseyin Kadıoğlu, İl Genel `Meclis` Üyesi `Mustafa Aydın,` Belediye `Meclis` üyeleri ve bir grup seçmeni ile birlikte Köprübaşı Belediye Başkanlığı'na geldi. Köprübaşı Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen devir teslim töreninde `Adalet` ve Kalkınma Partisi `eski` Belediye Başkanı Ali Rıza Hacıefendioğlu, yeni Belediye Başkanı Ahmet Tekke'yi tebrik ederek kendisine başarılar diledi ve her `zaman` yanında olacağını söyledi.Yeni Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke `,eski` Belediye Başkanı Ali Rıza Hacıefendioğu'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundu. Ali Rıza Hacıefendioğlu ,kendisine teşekkür plaketi sunan yeni Belediye Başkanı Ahmet Tekke'ye ve on yıllık görevi boyunca kendisine destek olan Köprübaşı halkına teşekkür etti. Köprübaşı NET ailesi olarak yeni Belediye Başkanımız Ahmet Tekke'ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.

    24.06.2014 13:01
  • KÖPRÜBAŞILI GENÇLERİ, BAŞARI İÇİN MOTİVE ETTİ

    Trabzon’dan İstanbul’a belirli illeri geze geze gelen Köprübaşılı öğrenciler, hemşehrileri Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. İmamoğlu, gençlere Köprübaşı’ndan çok sayıda başarılı `iş` adamı çıktığını söyleyerek, “Çok çalışırsanız hepinizin iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Başarı sizin geninizde var” dedi. Türkiye’de belirli noktalardaki tarihi yerleri ziyaret ederek İstanbul’a gelen `Trabzon` Köprübaşı Adnan Kahveci Ortaokulu öğrencilerinin en son durağı Beylikdüzü oldu. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden `gençler` ve `Okul` `Aile` Birliği Başkanı Ali Suiçmez, bu organizasyonu 4. kez düzenlediklerini belirtti. Amaçlarının öğrencilere kültürel değerleri ve sosyalliği kazandırmak olduğunu ifade eden Suiçmez, İstanbul’daki `gezi` noktalarını tamamladıktan sonra Çanakkale’ye geçeceklerini belirtti. Köprübaşı’ndan Başarılı İş Adamları Çıkıyor Okul yönetiminin oldukça anlamlı bir organizasyon düzenlediğini dile getiren Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’daki öğrencilik yıllarında yaşadığı anıları anlattı. Kendisinin ailesi Köprübaşı’nda da bulunduğunu belirterek, “Köprübaşı’nda okuyup `iş` dünyasında başarılı olan birçok `insan` tanıyorum. Sizin de çok iyi yerlere tırmanacağına inanıyorum. Başarı sizin geninizde var” dedi. Başkan Ekrem İmamoğlu, öğrencilerle samimi bir hava içinde sohbet etti. Gençlerin hepsinin Trabzonsporlu olduğunu; içlerinden sadece birinin Fenerbahçe’yi tuttuğunu öğrenmesi üzerine, “Zaten hep bir tane çıkar” şeklinde yaptığı espri öğrencileri güldürdü. Başkan İmamoğlu, ayrıca öğrencilerin İstanbul’da ziyaret etmek istedikleri bazı `gezi` noktalarının organizasyonu konusunda da kendilerine destek vereceklerini kaydetti.

    24.06.2014 12:52
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.